Klussen is bloggen

Jaja, wrijf het er maar in. Als de titel enige waarheid bevat, dan lieten wij het flink afweten op deze plek. De laatste blogpost is van 3 juli… Goed, het was warm, het was bouwvak, we waren op vakantie. Er zijn genoeg goede redenen. Toch nemen we ons voor om hier weer frequenter te bloggen.

jasje

er gebeurt wel wát, hoor…

We kunnen tenslotte niet achter blijven bij onze klusburen. Want met de weblog van Sint Martens Hof meegeteld, kent de wijk nu vier klusblogs! We willen hier even de aandacht vestigen op de drie blogs van onze buren, twee kersverse en één gouwe ouwe.

hutje1. Hutje op de Nij
Echt net uit het ei is Hutje op de Nij | van krot naar hotspot. Dieke en Gijs hebben op 12 augustus getekend voor het pand Nijhoffstraat 17-19. Zij gaan dus deel uitmaken van Sint Martens Hof! “We krijgen vaak de vraag: ‘zijn jullie zulke fanatieke klussers?’ Nou, fanatiek zijn we zeker, maar of we klussers zijn zal nog moeten blijken”, zo schrijven ze op hun site. “In dit blog zullen we jullie op de hoogte houden van de ups en downs rondom het opbouwen van ons eigen paleisje.”

vanhasselt2. van krot tot ons paleisje
Vanaf juni werken Amber en Pim aan het klushuis Van Hasseltstraat 12-13. “Gefeliciteerd met de aankoop van een krot”, aldus de notaris na het tekenen van de koopakte”, zo beginnen ze hun blog. Op van krot tot ons paleisje laten ze met vooral heel veel foto’s hun vorderingen zien. En die zijn spectaculair, want Van Hasseltstraat 12-13 was echt een bouwval.

3. HuissieHuissie
huissiehuissie
De gouwe ouwe is van Monique en Berry. Net als veel klussers van Sint Martens Hof wisten zij hun pand in 2011 te bemachtigen. Alleen: aan de overkant van de Nijhoffstraat (namelijk nr. 58-60) dus zij klussen niet in collectief, maar individueel. En dat gaat heel voorspoedig: begin juli zijn zij verhuisd! Op HuissieHuissie | fotoblog van een kluswoning uit 1890 zijn hun vorderingen te zien. En niet alleen daar, Monique en Berry zijn op 31 augustus ook op tv te bewonderen! Thomas van RTL’s Eigen Huis & Tuin kwam langs en kreeg waardevolle tips van het klusstel. We zijn benieuwd!

Dit bericht werd geplaatst in nieuws, stand van zaken en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s