Bouwvorderingen

Foto’s: Leendert Douma, Pieter Looijaard, Casper Teijgeler

De kopers van de klushuizen op de Hommelseweg 79/81 tot en met 95/97 kunnen even niks aan hun nieuwe/oude woning doen. Aannemer KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling voert hier het grote werk uit en heeft de huizen afgesloten als bouwplaats. Maar op gezette tijden is kopersvereniging Sint Martens Hof welkom op de bouwplaats, om naar de vorderingen te komen kijken en voor overleg met uitvoerder Paul van Son en projectleider Kevin van den Tillaart. Afgelopen vrijdag was er weer zo’n moment.

Het is mooi om te zien hoe de huizen vernieuwd worden. Spanten zijn opgebouwd en op alle woningen liggen inmiddels weer dakplaten. Aan de voorkant zijn er nieuwe goten, het voegwerk is gerepareerd/vernieuwd en er zijn nieuwe kozijnen en deuren. In sommige huizen zijn betonvloertjes gestort. En aan de achterkant worden kozijnen en deuren nu geplaatst. Het grote werk waar KuiperArnhem nu voor staat is het aanbrengen van isolatiestucwerk aan de achterkant en het leggen van dakpannen. Nog even en dan worden de ‘casco’s’ van deze vijf huizen opgeleverd en kunnen de klussers weer zelf aan de slag!

Dit bericht werd geplaatst in nieuws, stand van zaken en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Bouwvorderingen

  1. Monique zegt:

    Ik weet niet waarom, maar ik las eerst “bewonderingen” in de titel.. dat klopt ook wel een beetje eigenlijk! Wat gaat het stiekem achter die aftimmering en steigernetten hard zeg!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s