Collectief in Cobouw

Tineke en KuiperBouw werden geïnterviewd door Alice van Schuppen van Arnhems Persagentschap | APA Tekst voor Cobouw, het vakblad voor de bouw. Hoe manage je als opdrachtgevers en als aannemer zo’n ingewikkelde klus?

Klik op plaatje voor groter formaat.

Dit bericht werd geplaatst in in de media, nieuws, stand van zaken en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Collectief in Cobouw

  1. Ard Bannink zegt:

    CPO wordt een steeds belangrijker segment in de bouw omdat de reguliere bouwstromen vooralsnog niet meer levensvatbaar zijn. Kuiper Bouw/John Moesbergen speelt hier adequaat op in. Voor de toekomstige bewoners van dit project heeft deze vorm van samenwerking alleen maar voordelen, zo daar zijn het vergroten van kennis op het gebied van de bouwkunde; het constructief samenwerken met de toekomstige buren; het positief beinvloeden van de prijs/kwaliteitverhouding van de eigen woning, etc., mits men zich realiseert, dat het meedenken en meewerken in dit traject veel tijd en geduld vergt. CPO is derhalve een boeiend en intrigerend proces. M.vr.gr.,
    AFAB Bouwadvies / Ard Bannink.

  2. Bedankt voor je reactie, Ard. Je ziet het goed: als bewoners/klussers doen we extreem veel kennis op. Die willen we in de toekomst graag delen met andere CPO’ers. Het proces vraagt veel tijd en geduld, en dus is het ook een aanslag op onze particuliere beurzen (hypotheken). Maar boeiend is het zeker, en het geeft veel energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s