Klussen en feesten met buren

De zomer van 2011 viel op zaterdag 3 september. En uitgerekend die dag hadden wij gereserveerd voor weer een tuinklusdag. Dat werd zweten! Temeer omdat we een tuinhek gingen verwijderen dat voor de eeuwigheid verankerd leek met metersdiepe poeren. Gelukkig kregen we hulp van buurman Peter.

Daarna hadden we een feestje: het gerenoveerde Jan Nuldenhofje, dat pal achter onze tuin ligt, werd geopend. Dat is opgeknapt door Bouwbedrijf Scheerder Arnhem. Wijkwethouder Margreet van Gastel en Marco de Wilde, directeur van Portaal Arnhem, onthulden in het bijzijn van de nazaten van Jan Nulden een gedenkteken. En er waren pannenkoeken!

Linkerkolom, van boven naar beneden: 1. Hans demonteert een tuinhek, of een bouwhek? 2. Klusdochter Rosemin helpt Ellen een handje. 3. Pim ziet toe op Ellen. 4. Openingspeech van Marco de Wilde. 5. De familie van Jan Nulden onthult de gedenksteen. 6. Ellen in gesprek met Portaalcommunicator Sigrid. Rechterkolom, van boven naar beneden: 1. Françoise leeft zich uit op een schutting. 2. Buurman Peter toont zijn spieren en helpt Leendert bij de poeren van het tuinhek. 3. Hans en Tineke openen mee. 4. Margreet van Gastel checkt het stucwerk van het vernieuwde Jan Nuldenhofje. Hmmm…

Dit bericht werd geplaatst in nieuws, stand van zaken en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Klussen en feesten met buren

  1. louise zegt:

    Vandaag gaan ze bomen slopen! klushuizen, dan ook klusbomen erbij
    andaag worden alle bomen van de kluswoningen gezamenlijke achtertuin nijhoffstraat/hommelse gekapt..sommige zijn ziekjes maar sommige staan gewoon in de weg voor het bouwverkeer..Ik probeer 2 grote bomen te redden met deze actie.
    ik vind, koop je een kluswoning dan koop je ook de bomen erbij. die zijn ook onderdeel van het straatbeeld…en vandaag heb ik 2 bomen gemarkeert als klusbomen. Laat deze 2 staan AUB en pak ze in zodat ze niet beschadigen tijdens de verbouwing!! Het is al zo grijs in de buurt aan het worden!!! Niet kappen maar klussen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s