Oh, deze klushuizen zijn al klaar!

Door Casper Teijgeler

Op zondag 21 augustus zijn, op uitnodiging van onze procesbegeleider Urbannerdam, een aantal nieuwe kopers van Sint Martens Hof op excursie geweest naar onze Rotterdamse collega-klussers. (De eerdere kopers waren al eens geweest.)

Terwijl de Arnhemmers druk bezig zijn plannen te ontwikkelen voor hun nieuwe kluswoning, zitten deze Rotterdammers er inmiddels warmpjes bij. Dus werden al snel de camera’s te voorschijn getoverd en hoorde je links en rechts ‘dat wil ik óók!’.

Niet één huis blijkt gelijk en het is heel inspirerend om te zien wat je allemaal met een ruimte kunt doen. Een vide? De woonkamer op de derde verdieping? Uitbouwen of toch een wat grotere tuin? Iedereen werd aan het denken gezet. En dat is precies waarvoor deze excursie bedoeld was.


Bedankt voor de gastvrijheid Rotterdammers.

Dit bericht werd geplaatst in nieuws, stand van zaken en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Oh, deze klushuizen zijn al klaar!

  1. Dank Casper, voor dit verslag. ’t Moet een leuke dag geweest zijn! De eerste twee excursies (in 2009 met wethouder Roeland Kreeft, gemeente en Portaal en in 2010 met eerste klussers) waren ook zeer inspirerend. Dank ook aan Martijn Kok daarvoor.

  2. Hester zegt:

    mooie foto’s, ook die van onze peinzende voorzitter

  3. wat leuk dat jullie binnen mochten kijken!! Lijkt me dat je direct zin krijgt om zelf weer wat ontwerpjes uit te werken en straks flink aan de klus te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s