Tuinopruimactie

(Persbericht, 24 februari 2011)

Op zaterdag 5 maart kunnen de nieuwe bewoners van het eerste klushuizenproject in Arnhem eindelijk de handen uit de mouwen steken. De klussers van kopersvereniging Sint Martens Hof gaan de gezamenlijke binnentuin van het huizenblok aan de Marten van Rossumstraat, Hommelseweg en Nijhoffstraat opruimen. Een pittig karwei, want de tuinen zijn al twintig jaar niet of nauwelijks onderhouden en staan vol met oude schuurtjes en andere objecten.

De klussers van Sint Martens Hof hebben eind vorig jaar vijftien vervallen panden gekocht, om die naar eigen inzicht op te knappen. Ze staan te springen om eindelijk met hun nieuwe oude woning aan de slag te gaan. Maar vooralsnog zitten ze vooral achter de vergadertafel. Ze zijn onder andere bezig om gezamenlijk een architect en een aannemer voor het grote werk te selecteren en zoeken naar duurzame renovatieoplossingen. Op https://sintmartenshof.wordpress.com is te volgen wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Het opknappen van de tuin is de eerste praktische actie die de klussers samen gaan ondernemen. Woningcorporatie Portaal, een van de verkopende partijen, helpt een handje mee. Zij stellen een container beschikbaar en overhandigen een accuboormachine. Ook krijgen de kopers naambordjes die ze aan de gevel van hun huis kunnen bevestigen. De werkzaamheden op 5 maart starten om 10.00 uur.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in nieuws, stand van zaken en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Tuinopruimactie

  1. Bel me wakker om 9:00 uur op 06 13311231 zegt:

    tot morgen,

    liefs,

    bernd ebbo / kweektv

  2. Bernd Ebbo, we hadden dit bericht niet gelezen. Maar we hoefden je al niet meer wakker te bellen. Leuk dat je er bij was, man!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s